Leesverslaafd

Spannende of mooie boeken die móeten zo snel mogelijk uit. Als dat niet in één keer lukt, dan moet in elk geval het hoofdstuk uit. Het is zelfs zo erg dat ik, nadat ik de trein ben uitgestapt, soms snel een bankje opzoek op het perron voordat ik naar mijn werk loop of de fiets naar huis neem. Thuis kan wachten. De laatste tijd is het daar helaas te koud voor. Noodgedwongen fietste ik dit weekend van het station naar huis, zonder eerst het hoofdstuk uit te lezen. Uren later kwam mijn lief thuis.
“Je hebt je jas nog aan.”
“Mijn boek moest uit.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s