Van meerdere markten thuis

Nog steeds roep ik ‘tekstschrijver’ als mensen vragen wat ik ben. Schrijven is waar het allemaal mee begon. Waar mijn talent ligt. Maar inmiddels ben ik notulist voor de één, fondsenwerver voor de ander, en eindredacteur op de plek waar ik eerst alleen de telefoon opnam.

Het zijn takken van de (schrijf)sport waar ik nog niet zo goed in ben als in het produceren van nieuwsberichten, speeches of webteksten, maar ik leer graag en ik houd ervan als mijn hersencellen nieuwe verbindingen aangaan.

Om mijn nieuwe kwaliteiten aan de man te brengen, ga ik binnenkort een cursus ‘verkopen’ volgen. Want daar heb ik pas écht weinig kaas van gegeten.

DSCN1278

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s