Aftellen tot de volgende D(esign)-day

Nog een kleine twee maanden en dan is het zo ver: D(esign)-day #8. Ik heb mijn best gedaan om mijn functie van fondsenwerver een betere invulling te geven. Ik ben er niet zeker van dat dat is gelukt, maar in elk geval staat D(esign)-day op Voordekunst.nl. Dus brutaal en ongegeneerd vraag ik hier: wil je het evenement steunen? Dank, dank, dank!!!

http://www.voordekunst.nl/vdk/project/view/1534-d-esign-day

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s