Dat we sappig en rond zijn, wil niet zeggen dat je ons mag knijpen

Op vakantie in Istanbul kreeg ik vaak een geïrriteerd “Kijken, kijken, niet kopen” te horen als ik een winkel uitliep zonder volle tassen. Blijkbaar zijn de bezoekers van deze (fantastische) groente- en fruitwinkel vooral van het “Voelen, voelen, niet kopen.”

20130924_103259

Ooit werkte ik bij een reclamebureau waar we zelf een symbool op ons visitekaartje mochten kiezen. Een van mijn collega’s koos voor een badeendje. Haar uitleg bij het vrolijke gele symbool sluit mooi aan bij de tekst op de foto: “Als je me knijpt dan piep ik.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s