Avond over Armoede #2

Er was meer dan genoeg te eten en te drinken. Mensen werden vriendelijk ontvangen. Ondanks dat het niet mijn ‘core business’ is, kan ik het dus wel, een evenement organiseren. Er kwamen iets minder bezoekers dan ik had gehoopt, maar wel het beste publiek dat je als organisatie kunt wensen: enthousiast en vol vragen. De sprekers hadden zich goed voorbereid en wisten de luisteraars voortdurend te boeien. In de pauze schoven mensen bij elkaar aan tafel en werd er flink gediscussieerd.

Ik durf wel te concluderen dat de mede door mij georganiseerde Avond over Armoede van Vereniging Mondiaal Beleid een succes was. Uiteraard schreef ik er een verslag over. Evenementen organiseren: check!

??????????

Pater Meulemans vertelt over zijn leven op het platteland van Kameroen…

2014-11-27 21.35.58

…en het publiek hangt aan zijn lippen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s