Reizend journalist

Reizend journalist, dat is mijn ‘titel’ op de prachtige website MO.be. Vanmorgen publiceerde ik er mijn eerste wereldblog. Morgen vertrek ik voor een kleine drie weken naar Benin.

Reizend journalist, dat is wat ik jarenlang het liefste wilde zijn. Als iemand me vroeg wat ik wilde doen als ik later groot was, antwoordde ik steevast ‘de wereld rondreizen en leuke stukjes schrijven’.

Mijn vrienden, mijn oud-studiegenoten, mijn familie; niemand had verwacht dat ik na mijn dertigste nog in Nederland zou wonen en al helemaal niet in Maastricht. Maar dingen lopen niet altijd volgens verwachting en al helemaal niet volgens plan.

Niet dat ik ongelukkig ben hier, integendeel. Maar het is wel héél fijn om in elk geval de komende drie weken als reizend journalist door het leven te gaan.

September 1998: mijn buurjongens en voetbalmaatjes toen ik drie maanden in Womey (Benin) woonde

September 1998: mijn buurjongens en voetbalmaatjes toen ik drie maanden in Womey (Benin) woonde

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s