Eerste halte als stadsreporter voor Maastricht-LAB: DocFest

Belvedere

Eigenlijk zocht de gemeente Maastricht een voltijds stagiair voor de functie van stadsreporter voor Maastricht-LAB. Het liep anders. En zo kwam het (tot mijn grote vreugde) dat ik één van de stadsreporters werd.

Maastricht-LAB is een initiatief waarbij de zoektocht naar nieuwe vormen van stadsontwikkeling centraal staat. De bijbehorende projecten krijgen leuke namen mee zoals Operatie Steenbreek. Op de website komen ‘stadsmakers’ van allerlei pluimage aan het woord.

Als organisatoren van het eerste grensoverschrijdende documentairefestival in de regio zijn Ron van der Bolt en Richard Dols de titel van stadsmaker méér dan waard. Mijn eerste verslag voor Maastricht-Lab was daarom een interview met dit dynamische duo.

Foodgarden

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s