1 onderwerp, 3 verhalen

Jeroen Geerts van Dagblad de Limburger schreef onderstaand verhaal. Annemiek Mommers zette mij op de foto, terwijl ik nog stond te bedenken of ik eerst aantekeningen zou maken of eerst zou gaan graven. Ik zie er een beetje uit als de opzichter van dienst. Vlak na dit moment, nam ik een schop en een schepje ter hand en zette een tiental struiken en planten in de grond. Vandaag verscheen het verhaal dat ik zelf over Frontamoer schreef. Grappig hoe Jeroen en ik voor een groot deel dezelfde mensen citeren en dezelfde ingrediënten aan het verhaal toevoegen en toch een heel andere stijl hanteren.

Artikel De Limburger Frontamour

Lees hier mijn verhaal en vergelijk.

En lees hier het verhaal van Hans van Eijsden op Maastricht Lokaal. In de fotogalerij het bewijs dat ik meer deed dan toekijken: voetjes in het zand, schep in de grond.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s