Mooie woorden in 2017

2017. Ik wens jullie een jaar vol mooie woorden. Een jaar waarin geen woorden meer worden vuilgemaakt aan lelijkheid. Omdat sommige woorden worden ingeslikt en andere op een goudschaaltje gewogen. Een jaar waarin gevleugelde woorden eindelijk voorzien worden van daden. En waarin we af en toe een goed woordje doen voor een ander.

20160805-204923100% Lieke Schrijft

2016 was goed voor mij. Daarom wordt Lieke Schrijft in 2017 een (meer dan) voltijds baan. Het laatste beetje zekerheid in de vorm van loondienst blijft achter in 2016. Ik ga het helemaal zelf doen en ik heb er ongelofelijk veel zin in. Het is dankzij jullie, mijn fantastische klanten, dat ik het aandurf. Dankjewel daarvoor!

Ik hartje schrijven

In 2017 ga ik opnieuw mijn uiterste best doen de juiste woorden te vinden voor u en voor mezelf. Woorden die hun weg vinden naar blogs, personeelsbladen, nieuwsbrieven, websites, social media, nieuwsbrieven, persberichten en speeches. Met heel veel plezier, want schrijven is en blijft mijn lievelingsbezigheid.

Beste wensen! 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s