Bloggen, dat is cadeautjes geven

Schrijven, daar houd ik van. Spreken, not so much. Of althans, in een serieuze omgeving waar veel mensen naar me luisteren en hoge verwachtingen van me hebben. Maar het gaat me steeds beter af en daarom word ik er steeds vaker voor gevraagd waardoor ik weer meer ervaring opdoe en het me nóg beter afgaat. Laatst gaf ik samen met Alger van Maaren een presentatie voor netwerkvereniging JBS. Aangezien ik in die presentatie onder andere vertelde dat je als blogger af en toe gratis je kennis moet delen, zet ik ‘m hier, voor iedereen die geïnteresseerd is.

Presentatie blogs en nieuwsbrieven

Presenteren

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s